Revisorerne du kan regne med

Vi assisterer med udarbejdelse af regnskaber for såvel selskaber, personligt drevne virksomheder, foreninger, fonde m.m.

Troværdighed

Vi har fokus på et godt samarbejde med dig og arbejder i øjenhøjde, så du får god indsigt i din revision. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg.

Erfaring

Vi har stor erfaring og vores arbejde udføres naturligvis altid i overensstemmelse med lovgivning og revisionsstandarder.

Professionalisme

Vi tilbyder effektiv og professionel revision for selskaber, fonde og foreninger m.m. uanset størrelse og indenfor alle brancher.

Ydelser

Regnskabstjenester 

revision

Vores arbejde udføres naturligvis altid i overensstemmelse med lovgivning og revisionsstandarder. Derudover har vi fokus på et godt samarbejde med dig og arbejder i øjenhøjde, så du får god indsigt i din revision.

regnskab

Vi udarbejder professionelle regnskaber for selskaber, virksomheder, foreninger, fonde m.m. Det gør vi altid efter de regnskabsstandarder, der gælder for den enkelte virksomhed. Vi tager os af alt det teknisk svære og sørger for at formidle det til dig på en let og overskuelig måde.

Bogføring, moms og løn

Vi tilbyder bogføring af vores kunders regnskabsbilag. På den måde er alle relevante papirer i dit regnskab samlet og du er sikker på, at der er styr på regnskabet.

Når vi står får din bogføring, får du periodevise bogføringsbalancer, som vi gennemgår med dig.

Rådgivning

Vi stræber efter konstant at sætte os ind i den nyeste viden på de områder, der interesserer vores kunder. Derfor kan vi tilbyde rådgivning og revision indenfor en bred vifte af fagområder.

Revisionsnyheder

Nyheder fra Revisionskontoret

Husk at indberette dit fradrag i det rette indkomstår

Husk at indberette dit fradrag i det rette indkomstår

Husk at indberette dit fradrag i det rette indkomstår Fradrag skal indgå i det indkomstår, hvor fradraget hører til. Hvis du tidsmæssigt har angivet et fradrag forkert, har du som hovedregel tre år til at ændre selvangivelsen. Hvis du ikke ændrer dette, kan du...

læs mere
Måske har du fået udbetalt for meget løn

Måske har du fået udbetalt for meget løn

Måske har du fået udbetalt for meget løn Husk at tjekke dine fradrag i forskudsopgørelsen, da coronakrisen kan have medført, at du ikke kan opnå samme fradragsbeløb, som under sædvanlige omstændigheder. Det kan eksempelvis gælde befordringsfradrag og fradrag for...

læs mere

Revisionsmagasinet

Din revisor informerer

3. Kvartal 2021

Sidste chance for at omregistrere dit IVS

2. Kvartal 2021

Ekstra skattefri gave

1. Kvartal 2021

Kæmpe besparelser på elvarme

4. Kvartal 2020

Husk firmalogo

Kontakt os

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os

Karetmagervej 11, 2.th. - 7000 Fredericia

Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00, Fredag: 08:00 - 15:00