Rådgivning og revision

Vi stræber efter konstant at sætte os ind i den nyeste viden på de områder, der interesserer vores kunder. Derfor kan vi tilbyde rådgivning og revision indenfor en bred vifte af fagområder.

Troværdighed

Vi har fokus på et godt samarbejde med dig og arbejder i øjenhøjde, så du får god indsigt i din revision. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg.

Erfaring

Vi har stor erfaring og vores arbejde udføres naturligvis altid i overensstemmelse med lovgivning og revisionsstandarder.

Professionalisme

Vi tilbyder effektiv og professionel revision for selskaber, fonde og foreninger m.m. uanset størrelse og indenfor alle brancher.

Sådan arbejder vi

Løbende rådgivning og kontakt

Vi mener, at en løbende og tilbagevendende rådgivning gør en stor forskel for dig og din virksomhed. En aktiv og professionel sparring kan i høj grad hjælpe virksomheder med at udvikle sig.

Den nære betjening og hurtig kontaktmulighed er essentiel hos os. Derfor kan du regne med et forløb, hvor der vises engagement i netop din virksomhed. Vi har altid kunden i centrum og med vores brede palet af kompetencer kan vi yde brugbar revisor-rådgivning indenfor dit felt.

Hvad kan du bruge revision rådgivning til?

Vi rådgiver indenfor alt fra regnskab og budget til iværksætteri. Uanset, om du har en lille eller stor virksomhed, kan rådgivning og revision hjælpe med at drive virksomheden i den rigtige retning og sørge for, at der er styr på alle økonomiske aspekter.

Har du brug for rådgivning til din daglige bogføring, årsregnskab, moms, lønninger, fradrag eller andet? Hos os får du professionel og nærværende rådgivning, revision m.m. Vi snakker et sprog, som alle kan forstå – uanset om du har mange års erfaring eller er helt nystartet.

Rådgivning

Ønsker du rådgivning?

Hvis du ønsker rådgivning, revision eller har spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at være hurtige at komme i kontakt med og lægger vægt på den nære betjening.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os

Karetmagervej 11, 2.th. - 7000 Fredericia

Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00, Fredag: 08:00 - 15:00