Bogføring, moms og løn

Vi tilbyder bogføring af vores kunders regnskabsbilag. På den måde er alle relevante papirer i dit regnskab samlet og du er sikker på, at der er styr på regnskabet.

Troværdighed

Vi har fokus på et godt samarbejde med dig og arbejder i øjenhøjde, så du får god indsigt i din revision. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg.

Erfaring

Vi har stor erfaring og vores arbejde udføres naturligvis altid i overensstemmelse med lovgivning og revisionsstandarder.

Professionalisme

Vi tilbyder effektiv og professionel revision for selskaber, fonde og foreninger m.m. uanset størrelse og indenfor alle brancher.

Sådan arbejder vi

Få dit regnskab samlet ét sted

Når vi står får din bogføring, får du periodevise bogføringsbalancer, som vi gennemgår med dig. På den måde kan vi vurdere din virksomheds indtjening, likviditet og udvikling m.m.

Revisionskontoret Fredericia-Vejle tilbyder samtidig at varetage hele din virksomheds samlede regnskabsfunktion, så du helt slipper for at bruge tid og energi på det. Det inkluderer lønninger, moms m.m. og angivelse heraf til de offentlige myndigheder.

Vi bruger netbaserede bogføringsprogrammer, hvor der kan skabes arbejdsdeling mellem os og din virksomhed. Dermed har du hele tiden adgang til et ajourført bogholderi. Det er hurtigt, simpelt og professionelt.

Hvad er bogføring?

Når en virksomhed har indtægter eller udgifter, skal det hele registreres med bilag. Dette kaldes kort fortalt for bogføring. Det kan være svært at huske at registrere og organisere det hele, men det er afgørende for dit regnskab. Med bogføring har du styr på din virksomheds økonomi.

Det gør det hurtigere og meget lettere, når der skal laves selvangivelse og årsregnskab. Hvis du lader din bogføring være op til en erfaren revisor hos os, er der hele tiden overblik over indtægter, udgifter samt hvilken værdi din virksomhed har m.m.

Bogføring

Hvorfor er bogføring vigtigt?

Bogføring er utrolig vigtigt både i forhold til dit eget overblik, men også fordi du skal have din økonomi og dokumentation i orden, hvis myndigheder som SKAT ønsker at se dine bilag. Derfor skal din bogføring være udført grundigt og korrekt. Det kan være svært for mange at gøre selv. Med hjælp fra Revisionskontoret Fredericia-Vejle er du sikker på en god og grundig bogføring, der lever op til alle krav.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker, at få noget uddybet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os

Karetmagervej 11, 2.th. - 7000 Fredericia

Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00, Fredag: 08:00 - 15:00