Regnskab

Vi har stor erfaring med at udarbejde professionelle regnskaber for selskaber, virksomheder, foreninger, fonde m.m. Det gør vi altid efter de regnskabsstandarder, der gælder for den enkelte virksomhed. Vi tager os af alt det teknisk svære og sørger for at formidle det til dig på en let og overskuelig måde.

Troværdighed

Vi har fokus på et godt samarbejde med dig og arbejder i øjenhøjde, så du får god indsigt i din revision. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg.

Erfaring

Vi har stor erfaring og vores arbejde udføres naturligvis altid i overensstemmelse med lovgivning og revisionsstandarder.

Professionalisme

Vi tilbyder effektiv og professionel revision for selskaber, fonde og foreninger m.m. uanset størrelse og indenfor alle brancher.

Sådan arbejder vi

Hvordan laver vi regnskab?

Ved udarbejdelse af et regnskab gennemgår vi virksomhedens regnskabsmateriale og foretager en række afstemninger, der er tilpasset den konkrete virksomhed. Til sidst gennemgår vi regnskabet sammen med dig, så du får et detaljeret overblik over din virksomheds indtjening, rentabilitet, udviklingsmuligheder m.m.

Vi lægger stor vægt på at tale i øjenhøjde, så du får mest muligt ud af vores service – uanset, om du selv er lidt af en haj til regnskab eller aldrig har prøvet det før.

Hos Revisionskontoret Fredericia-Vejle hjælper vi også gerne med at tilrettelægge gode og betryggende forretningsgange i din organisation. På den måde får du tilstrækkelig adskillelse mellem de forskellige funktioner, mens effektiviteten øges.

Bogføring af regnskabsbilag

Hos Revisionskontoret Fredericia-Vejle tilbyder vi desuden, at bogføre dine regnskabsbilag. Det betyder, at der også bliver udarbejdet periodevise bogføringsbalancer, som vi gennemgår med dig, så du kan få en vurdering af virksomhedens indtjening, likviditet og udvikling.

Vi varetager også gerne virksomheders samlede regnskabsfunktion. Dvs. lønninger, moms m.m. samt angivelse til de relevante offentlige myndigheder. Vi står for det hele, så det kører helt problemfrit og lever op til alle standarder samt lovgivning.

Regnskab

Hvorfor få lavet regnskab?

Vi kan lave bogføring, årsregnskab, moms og meget mere, så du får styr på din økonomi – uden selv at skulle bruge en masse tid på det. Vi ordner det hele, så du kan bruge tiden på andre ting. Vi gør det overskueligt, kommunikerer i øjenhøjde og er altid lette at komme i kontakt med.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os

Karetmagervej 11, 2.th. - 7000 Fredericia

Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00, Fredag: 08:00 - 15:00