Virksomheds-regnskab

Et professionelt virksomhedsregnskab er afgørende for at holde styr på en virksomheds økonomi og muligheder.

Troværdighed

Vi har fokus på et godt samarbejde med dig og arbejder i øjenhøjde, så du får god indsigt i din revision. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg.

Erfaring

Vi har stor erfaring og vores arbejde udføres naturligvis altid i overensstemmelse med lovgivning og revisionsstandarder.

Professionalisme

Vi tilbyder effektiv og professionel revision for selskaber, fonde og foreninger m.m. uanset størrelse og indenfor alle brancher.

Sådan arbejder vi

Har din virksomhed brug for hjælp til virksomhedsregnskab?

Revisionskontoret Fredericia-Vejle har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med regnskab, der stemmer overens med både loven og regnskabsstandarder. 

Vi kan hjælpe med at varetage hele din virksomheds regnskab – inkl. lønninger, moms m.m. – eller vi kan blot varetage en del af det. I fællesskab finder vi den bedste løsning til lige netop din virksomhed med de rette regnskabsprogrammer.

Vi ved, at et godt overblik over en virksomheds økonomi er afgørende. Når vi står for dit virksomhedsregnskab kan du trygt regne med, at der er orden i økonomien og styr på papirerne. Samtidig er vi altid lette at komme i kontakt med og lægger vægt på personligt engagement med vores kunder.

Overskueligt virksomhedsregnskab

Hos Revisionskontoret Fredericia-Vejle har vi mange års erfaring med virksomhedsregnskab – det gælder både for små og store virksomheder. Vores ansatte er kompetente fagspecialister, der sørger for et professionelt og overskueligt resultat. 

Samtidig snakker de i øjenhøjde og uddyber gerne, hvis du har spørgsmål til dit virksomhedsregnskab.

Vi har helt styr på lovgivningen og du kan derfor være tryg ved, at dit regnskab er i orden og følger alle standarder, når vi står for det.

Virksomhedsregnskab

Bogføring

Hver gang din virksomhed har indtægter eller udgifter skal det registreres med bilag. Hos Revisionskontoret Fredericia-Vejle tilbyder bogfører vi dine regnskabsbilag på en organiseret måde.

Derudover udarbejdes periodevise bogføringsbalancer, som vi gennemgår med dig, så du kan få en vurdering af din virksomheds indtjening, likviditet og udvikling.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os

Karetmagervej 11, 2.th. - 7000 Fredericia

Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00, Fredag: 08:00 - 15:00